Dierenpension THE ANIMAL FARM

vangt uw hond liefdevol op tijdens uw vakantie.

Op onze boerderij zit uw hond niet opgesloten in een somber hok maar kan hij de hele dag lekker vrij rondlopen op 5000 m2 afgezet terrein.

 

De honden lopen de hele dag vrij rond. Ze kunnen zelf bepalen wanneer ze naar binnen of naar buiten gaan. ’s Nachts moeten ze echter wel allemaal naar binnen.

Gezien de vrije opzet leent het pension zich met name voor lange tot zeer lange verblijven (wereldreis, emigratie, ziekte etc.).

Ze mogen van vroeg tot laat naar hartelust rennen, ravotten en kuilen graven in de speelweide. De waterliefhebbers kunnen “pootje baden” in onze speciale hondenvijver.

Wij doen ons uiterste best om onze gasten een heerlijke vakantie te bezorgen.

Ook de nacht brengen de honden gezamenlijk door. Het 250m2 grote binnenverblijf is voorzien van zowel verwarming als airconditioning. Hier staan voor alle honden, groot of klein, manden met schone dekentjes.

Heeft u nog overtollige dekens of handdoeken?
Hier zijn ze altijd erg welkom!

Alle honden worden apart gevoerd, in principe gebeurt dit 2 x daags, indien gewenst vaker (pups bijvoorbeeld). Uw hond krijgt bij ons het voer dat hij thuis gewend is. Wij hebben alle gangbare merken op voorraad. Speciaal dieetvoer mag u natuurlijk altijd meegeven, evenals eventuele medicijnen of vitaminepreparaten.
Zorg er s.v.p. wel voor dat het voer in een afsluitbare bak of ton wordt meegegeven en voorzien van een maatbeker en label.  

Als het van de baasjes mag en de hond er tegen kan, doen we altijd een lepeltje blikvoer onder de brokjes (om het vakantiegevoel compleet te maken…)

Als uw hond bij ons komt logeren, moet hij zijn jaarlijkse cocktail-enting gehad hebben. Denk hierbij ook aan een anti-vlooienmiddel en een wormenkuur.

LET OP: Zonder geldig inentingsbewijs mogen wij uw hond helaas niet in ontvangst nemen. (Dit is wettelijk verplicht). Voorts is het belangrijk dat uw hond sociaal is met andere honden. Ongecastreerde reutjes ouder dan 9 maanden en loopse teefjes kunnen we niet aannemen.

Onze manier van opvang is helaas niet geschikt voor alle hondenrassen, zoals o.a. de Amerikaanse Stafford, Argentijnse Dog, Boerboel, Boxer, Mechelse Herder, Duitse Staander, Rhodesian Ridgeback, Rottweiler en Weimaraner. Deze rassen (of kruisingen daarvan) nemen wij dan ook niet aan.

Manden en/of dekens mogen van thuis worden meegebracht, maar liever niet. Wij hebben genoeg manden staan en voorzien de honden steeds van schone dekens. Wanneer u toch uw eigen spullen meebrengt houdt er dan rekening mee dat ze beschadigd of weggegooid kunnen worden.
Eigen spullen in elk geval voorzien van naamlabel.

Voordat uw hond bij ons op vakantie kan komen, stellen wij een proefdag verplicht, zodat u en wij ervan overtuigd zijn dat uw hond het bij ons naar z’n zin zal hebben. Aan het einde van de proefdag kunt u een rondleiding krijgen op The Animal Farm.
Maak ruim van te voren een afspraak!

Tip: Reserveer tijdig want VOL=VOL!